Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset.

Beställning

Beställning och köp av varor sker via webbshop på loxer.se och varorna måste vara betalda eller godkända av Klarna innan de skickas till köparen.

Produkter

Produkterna presenteras på loxer.se med text och ev. bilder, ibland används gruppbilder för en produkt och då stämmer inte färgen så läs igenom texten noga innan beställning, även kan färger och finishen på ytan variera mellan bild och hur den upplevs när man har produkten hemma.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande via e-post till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Meddelande skickas till info@loxer.se

Du har inte ångerrätt om varan är specialtillverkad, vara har fått en tydlig personlig prägel eller att plomberad förpackning eller omslag är bruten.

När du utnyttjat din ångerrätt är du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Byte av vara

Vid byte av en vara ska den vara oss tillhanda senast 14 dagar efter att köparen har fått varan, när fraktbolaget har registrerat en utlämning till mottagaren så anses det att köparen har fått sin vara.

Köparen står själv för returfrakten.

Garanti

Loxer AB lämnar ett års garanti på varan som inte är en förbrukningsvara, batteri eller liknande. Om varan inte är fackmannamässigt installerat och har skadats eller gått sönder pga. av detta så ersätter inte Loxer AB varan.

Om varan behöver skickas in på garantiärende så står köparen för eventuella kostnader för bortmontering av varan.

Loxer AB står för fraktkostnaden, frakthandlingar skickas till köparen via brev som sedan klistras på kartong/ emballage som köparen tillhandhåller. Köparen ansvarar för att emballaget är korrekt förslutet och att varan är väll emballerad så det inte uppstår några skador under frakten.

Reklamation

Vid reklamation av en vara så skall kunden skicka ett mail till info@loxer.se där de uppger vad som är fel och om det finns så bifogas även bild på vad man vill reklamera. När varan är Loxer AB tillhanda börjas reklamationsprocessen skyndsamt och kund meddelas när det finns lösning på felet.

Reklamationsrätten gäller i 2 år från det datum varan är köpt.

Om reklamationen var obefogad och varan var felfri så kommer den skickas till tillbaka till kunden och kunden kommer debiteras för frakt och en administrationsavgift på 250 SEK.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt dataskydssförordningen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@loxer.se

Information Loxer AB spar i samband med en beställning är,
ip-adress, E-post, Personnummer, Adress, Förnamn, Efternamn, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Leveranser och frakt

Leveranstiden är 2-7 dagar på varor som finns i lager, om det tar mer än 7 dagar så meddelas detta via ett mail till uppgiven e-postadress vid beställning.

Vid köp över 495 SEK inklusive moms så ingår frakten i priset.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss, för alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt plus och en administrationsavgift på 250 SEK.

Returer

Returer sker på köparens egen bekostnad utom om varan är defekt eller om Loxer AB har packat fel. Returer ska skickas som spårbar försändelse, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du skicka tillbaka den till oss i samma skick som när du fick den.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Installationer

Genom ett samarbete med låssmeder så förmedlar Loxer AB hjälp med installationer på varor som köps på www.loxer.se. Överenskommelsen av installationen är mellan kund och låssmedsföretaget som gör installationen och inte Loxer AB.