FÅ DINA LÅS OCH SÄKERHETSPRODUKTER INSTALLERADE AV EN RIKTIG LÅSSMED ELLER SÄKERHETSTEKNIKER.

Våra installationer utförs av Låsassistans Stockholm AB, www.lasassistans.nu, just nu så är det endast inom Stor-Stockholm vi kan utföra denna service.

EN RIKTIG LÅSSMED GÖR DIN INSTALLATION.

När Låsassistans gör installationen av dina produkter från Loxer så blir produkterna fackmannamässigt installerade av en dokumenterat utbildad låssmed. Fördelen med att ha en riktig låssmed hos er är att låssmeden är kvalificerad att lösa alla förekommande bekymmer som kan dyka upp under arbetet, som är relaterade till låsen och dörren. Då vet du att din dörr kommer att vara klar på utsatt tid och bli låsbar enligt planering. En viktig aspekt för din säkerhet.

DIREKT UTBYTE AV PRODUKTEN OM DET TROTS ALLT BEHÖVS.

En unik fördel med att köpa din installation av lås och säkerhetsprodukter från Loxer är att om produkten mot förmodan under garantitiden behöver bytas, så kommer Låsassistans att vid bokad tid med kunden, åka ut till kunden direkt med en utbytesenhet och utföra ett utbyte direkt på plats. En klar fördel vid köp från Loxer, då en retur från andra återförsäljare innebär att du själv måste demontera din produkt och ombesörja emballering och returfrakten, och sedan åter montera en ny produkt och under tiden även montera en tillfällig produkt som håller t.ex din dörr låst under handläggningstiden.

VAD KAN DU KÖPA FÖR TYP AV INSTALLATION?

Loxer kan erbjuda installation av alla produkter som finns i vår web-shop.
Saknar du något i vår web-shop? Vi uppdaterar kontinuerligt vår web-shop, vi har tillgång till Skandinaviens största återförsäljare av säkerhet och vi tar snabbt fram det du söker.

VAD KOSTAR EN INSTALLATION?

Har du något du vill beställa från Loxer och som du vill få installerat? Hör av dig till oss så ger vi dig en offert från Låsassistans. E-maila dina önskemål till info@laslarmassistans.se Fler kampanjer kommer snart på www.loxer.se